Toimitilojen vuokraus

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimitilat?

VVT omistaa toimisto-,  liiketila- ja logistiikkakiinteistöjä pääkaupunkiseudulla, Tampereen seudulla, Lahdessa ja Vaasassa. Tutustu vapaisiin ja vapautumassa oleviin toimitiloihimme oheisesta linkistä.

Toimitilakohteitamme

Alla löydät esimerkkejä kohteistamme, joissa tällä hetkellä vuokraamme aktiivisesti toimitiloja.

Vaasa

Puistikkokulma

Puistikkokulma on Vaasan ydinkeskuskustassa, Vaasanpuistikon ja Kauppapuistikon risteyksessä sijaitseva, paikallisesti merkittävä kiinteistökokonaisuus.

Tämä kohde koostuu kolmesta toisiinsa kiinteästi nivoutuvasta rakennuksesta: Hallintalo, Kauppahalli ja Hallitar

Kohteessa on sekä Vaasanpuistikon että Kauppapuistikon puolella liiketiloja katutasolla ja 2. kerroksessa. Hallintalossa on lisäksi toimistotiloja kolmessa ylimmässä kerroksessa. Puistikkokulman lisäksi VVT omistaa viereisen Kauppapuistikko15:n toimistorakennuksen

Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa

Tampere

Ratinankaari

Vuonna 2013 valmistunut Ratinankaari on A-energialuokan toimistotalo, jolle on myönnetty Gold-tason LEED- ympäristösertifikaatti.

Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Hatanpään Valtatien ja Tampereen Valtatien risteyksessä, Tampereen keskustan eteläpuolella. Kohteen vuokrattava ala on noin 12 600 m²  ja pääosa tästä on toimistotiloja.
Ratinankaaren palveluihin kuuluvat mm. lounasravintola ja aulapalvelu ja vuokrattavat neuvottelutilat.

Käyntiosoite: Hatanpään Valtatie 11, 33100 Tampere

Kauniainen

Kauppakeskus Grani

Kauppakeskus Grani on Kauniasten keskustassa sijaiseva liike- ja palvelukeskittymä. Kauppakeskus on valmistunut kolmessa vaiheessa, joista VVT omistaa kaksi suurinta. Uusin rakennus, jossa sijaitsee mm. K-Supermarket ja ravintoloita, on valmistunut vuonna 2018.

Kauppakeskuksen kotisivut: kauppakeskusgrani.fi

Käyntiosoite: Kauniaistentie 7, 02700 Kauniainen