Toimitilojen vuokraus

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimitilat?

VVT Kiinteistösijoitus omistaa toimisto-, liiketila- ja logistiikkakiinteistöjä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turun seudulla, Lahdessa ja Vaasassa. Tutustu vapaisiin ja vapautumassa oleviin toimitiloihimme oheisesta linkistä.

Toimitilakohteitamme

Alla löydät esimerkkejä kohteistamme, joissa tällä hetkellä vuokraamme aktiivisesti toimitiloja.

VAASA

Vaasan Kauppahalli

Historiallisesti merkittävä Vaasan Kauppahalli sijaitsee aivan  ydinkeskustassa Vaasanpuistikon ja Kauppapuistikon risteyksessä. Rakennuksen kaunis goottilainen julkisivu kuuluu kaupungin tunnetuimpiin maamerkkeihin. Suomen vanhimpiin kuuluva kauppahallirakennus on yli 120-vuoden ajan toiminut kaupunkilaisten kohtaamispaikkana. 

Kauppahallin kotisivut: vaasankauppahalli.fi

Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa

Vaasa

Vaasanpuistikko 18

Vaasanpuistikko 18 sijaitsee Kauppahallin vieressä. Kohteessa on liiketiloja katutasolla ja 2. kerroksessa. Hallintalossa on lisäksi toimistotiloja kolmessa ylimmässä kerroksessa. 

Käyntiosoite: Vaasanpuistikko 18, 65100 Vaasa

VAASA

Kauppapuistikko 15

Nykyaikainen toimistokiinteistö erinomaisella sijainnilla Vaasan keskustassa, kauppatorin läheisyydessä. Katutasossa sijaitsee valoisaa liiketilaa.

Käyntiosoite:  Kauppapuistikko 15, 65100 Vaasa

Tampere

Ratinankaari

Vuonna 2013 valmistunut Ratinankaari on A-energialuokan toimistotalo, jolle on myönnetty Gold-tason LEED- ympäristösertifikaatti.

Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Hatanpään Valtatien ja Tampereen Valtatien risteyksessä, Tampereen keskustan eteläpuolella. Kohteen vuokrattava ala on noin 12 600 m²  ja pääosa tästä on toimistotiloja.
Ratinankaaren palveluihin kuuluvat mm. lounasravintola ja aulapalvelu ja vuokrattavat neuvottelutilat.

Käyntiosoite: Hatanpään Valtatie 11, 33100 Tampere

Kauniainen

Kauppakeskus Grani

Kauppakeskus Grani on Kauniasten keskustassa sijaiseva liike- ja palvelukeskittymä. Kauppakeskus on valmistunut kolmessa vaiheessa, joista VVT omistaa kaksi suurinta. Uusin rakennus, jossa sijaitsee mm. K-Supermarket ja ravintoloita, on valmistunut vuonna 2018.

Kauppakeskuksen kotisivut: kauppakeskusgrani.fi

Käyntiosoite: Kauniaistentie 7, 02700 Kauniainen